AKP kampa giriyor

1 Kasım seçiminden tek başına iktidar olarak çıkan AKP seçim sonrası ilk kampını 8-10 Ocak günleri arasında yapacak. Afyonkarahisar'daki kampta "yeni Anayasa ve başkanlık sistemi" konusunda yapılan çalışmalar masaya yatırılacak. Başta Suriye ve Rusya olmak üzere dış politikadaki gelişmeler, terörle mücadele, reformlar ve ekonomi üzerine bakanlar sunum yapacak

Abone ol

AKP, 1 Kasım seçiminden sonraki ilk kampını haftasonu yapacak.

8-10 Ocak günleri arasında Afyonkarahisar Kampı'nda gerçekleştirecek toplantılarda partinin yeni döneme ilişkin stratejileri masaya yatırılacak.

Birinci gündem yeni anayasa br başkanlık. Bu alanlarla atılan ve atılması gereken adımlar ele alınacak.Başta Suriye ve Rusya olmak üzere dış politikadaki gelişmeler, terörle mücadele, reformlar ve ekonomi konularında bakanlar sunum yapacak.

Toplantılarda moderatörlük görevi üstlenecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu bakanlar, milletvekilleri ve diğer katılımcılardan gelecek soruları yanıtlayacak.

ulusalkanal.com.tr

Kırşehir'de iki yolcu otobüs devrildi: 57 yaralı Gündem Görüşme sonrası MHP'den ilk açıklama Gündem Hükümetten teröre karşı "master plan" Gündem 81 ilde IŞİD'li "Ramo" için alarm verildi Gündem