Bayern Münih 5-0 Viktoria Plzen | Bayern Münih - Viktoria Plzen maç özeti izle | Bayern Münih - Viktoria Plzen golleri izle

Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftası Almanya'da keyifli bir mücadeleye sahne oldu. Viktoria Plzen'i kendi sahasında ağırlayan Bayern Münih, karşılaşmayı 5-0 gibi farklı bir skorla kazanarak 3 puanın sahibi oldu. İşte Bayern Münih - Viktoria Plzen maçına ait detaylar, maçın özeti ve goller...

Abone ol

Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Bayern Münih ile Viktoria Plzen, Almanya'da Allianz Arena'da karşı karşıya geldi.

Bayern Münih maça; Neuer, Mazraoui, Upamecano, de Ligt, Davies, Goretzka, Gravenberch, Musiala, Sane, Mane ve Gnabry 11'iyle çıktı.

Viktoria Plzen ise sahada; Tvrdon, Holik, Hejda, Pernica, Havel, Kalvach, N'diaye, Vlkanova, Kopic, Mosquera ve Chory 11'iyle yer aldı.

BAYERN MÜNİH - VİKTORİA PLZEN MAÇ ÖZETİ! BAYERN MÜNİH - VİKTORİA PLZEN PLZEN MAÇI GOLLERİ

Almanya ekibi Bayern Münih, C Grubu'nda konuk ettiği Çekya temsilcisi Viktoria Plzen'i, Leroy Sane'nin 7 ve 50, Serge Gnabry'nin 13, Sadio Mane'nin 21, Eric Maxim Choupo-Moting'in 59. dakikada attığı gollerle 5-0 yendi.

Grubundaki üç maçını da kazanan Bayern Münih, puanını 9 yaparak liderliğini sürdürdü. Viktoria Plzen ise henüz puanla tanışamadı.

Bu arada Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi grup aşamasındaki yenilmezlik serisini 31 maça çıkararak rekor kırdı. Bavyera ekibi, 2012-2017 yıllarında 30 maç boyunca gruplarda kaybetmeyen Real Madrid'i geride bıraktı.

Goller: Dk. 7 ve 50 Leroy Sane, Dk. 13 Serge Gnabry, Dk. 21 Sadio Mane, Dk. 59 Choupo-Moting (Bayern Münih)

BAYERN MÜNİH - VİKTORİA PLZEN MAÇININ ÖZETİ İÇİN TIKLAYIN

İnter 1-0 Barcelona | İnter - Barcelona maç özeti izle | İnter - Barcelona golleri izle Spor Filenin Sultanları Almanya'ya set vermedi Spor Türkiye - Kanada maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Spor CANLI MAÇ İZLE | İnter - Barcelona canlı izle Şampiyonlar Ligi Spor