Sivasspor - Ballkani maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Konferans Ligi'nin 3. haftasında G Grubu'nda Sivasspor ile Ballkani karşı karşıya gelecek. Keyifli geçmesi beklenen maçın sonucu da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Sivasspor - Ballkani maçı ne zaman? Sivasspor - Ballkani maçı saat kaçta? Sivasspor - Ballkani maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

Abone ol

UEFA Konferans Ligi'nde 2022-2023 sezonu heyecanı 3. hafta mücadeleleriyle devam ediyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde G Grubu'nda Sivasspor ile Ballkani karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Sivasspor, grupta oynadığı ilk maçta kendi sahasında Slavia Prag ile 1-1 berabere kaldı. İkinci maçında CFR Cluj'a konuk olan Sivasspor, rakibini 1-0 mağlup etti. 4 puanlı Sivasspor, grupta 2. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Ballkani ise grupta oynadığı ilk maçta CFR Cluj ile kendi sahasında 1-1 berabere kaldı. İkinci maçına Slavia Prag deplasmanında çıkan Ballkani, maçtan 3-2 yenik ayrıldı. 1 puanlı Ballkani, grupta 3. sırada bulunuyor.

SİVASSPOR - BALLKANİ MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Sivasspor ile Ballkani'nin karşı karşıya geleceği Konferans Ligi'nin 3. haftasındaki mücadele 6 Ekim Perşembe günü oynanacak.

G Grubu'ndaki karşılaşma, Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşmayı İspanyol hakem Jose Luis Munuera yönetecek.

Saat 19.45'te başlayacak karşılaşma EXXEN ve TV 8.5 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

Rigas Skola - Başakşehir maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Spor Monaco - Trabzonspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Spor CANLI MAÇ İZLE | Leicester City - Nottingham Forest canlı izle Premier Lig Spor CANLI MAÇ İZLE | Rayo Vallecano - Elche canlı izle Spor