Wanda Nara kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Icardi'den neden ayrıldı?

Galatasaray'ın yeni transferi Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, yaptığı açıklamayla Arjantinli futbolcudan ayrıldığını duyurdu. Ayrılığı Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Wanda Nara'nın kim olduğu araştırılmaya başlandı. Peki Wanda Nara kimdir? Wanda Nara kaç yaşında? Wanda Nara nereli? Wanda Nara neden Mauro Icardi'den ayrıldı? Wanda Nara ne açıklama yaptı? İşte haberin detayları...

Abone ol

Galatasaray'ın Arjantinli yeni transferi Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, Icardi'den ayrıldığını duyurdu.

Instagram hesabından paylaşım yapan Wanda Nara, ''Bu anı yaşamak benim için acı verici. Ancak yaşananlar ve medya spekülasyonları göze alındığında bunun benden duyulmasını tercih ederim'' diyerek ayrılık hakkında herhangi bir ayrıntı vermeyeceğini söyledi.

Peki Wanda Nara kimdir? Wanda Nara kaç yaşında? Wanda Nara nereli? Wanda Nara neden Mauro Icardi'den ayrıldı? Wanda Nara ne açıklama yaptı? İşte haberin detayları...

WANDA NARA KİMDİR? WANDA NARA KAÇ YAŞINDA? WANDA NARA NERELİ?

Wanda Nara 9 Aralık 1986 tarihinde Arjantin'in popüler şehri Boulogne Sur Mer, Buenos Aires'te doğdu.

Wanda Nara, Arjantinli bir aktris, model, şovmen ve futbol menajeridir. İlk olarak 2008'den 2013'e kadar Maxi López ile evlendi, ardından 2014'te Mauro Icardi ile evlendi; uluslararası basının ilgisini çeken profesyonel kariyeri ve kişisel hayatı nedeniyle popülerlik kazandı. Ailesi aslen Lübnan asıllı olan Wanda Nara'nın küçük kız kardeşi Zaira Nara da model ve şovmendir.

Wanda Nara'nın Mauro Icardi'den Francesca Icardi Nara ve Isabella Icardi adında 2 tane kız çocuğu, Maxi López'den ise 3 tane çocuğu vardır.

Nara, profesyonel kariyerine 2015 yılında başlamıştır. Corona ve eşi tarafından iddia edilen kötü muamele nedeniyle, sadece bir süre sonra revüden ayrılmak zorunda kaldı. 2006'da “Casados ​​con hijos” programının bir bölümünde La Novicia Bernarda'yı canlandırdı. Arjantinli televizyon programı Showmatch'in bir parçası olarak, "Patinando por un Sueo"da yarıştı. (Bir Rüya için Buz Pateni) yarışması 9 Ağustos 2007'de Kanal 13'te yayınlandı.

Diego Robles, tamamı kadınlardan oluşan oyuncu kadrosunda başrol oyuncusuydu. On birinci haftasında elendikten sonra yarışmanın kazananı Ximena Capristo oldu. Bir yıl sonra, sponsorluğunda bir başka “Showmatch” olan “El Musical de Tus Suenos”ta yarıştı. 24 Ağustos - 17 Aralık 2009 tarihleri ​​arasında Marcelo Tinelli, 'El Trece'deki gösteriye ev sahipliği yapmak için geri döndü. Ekibinde Martn Gómez, Gastón Fernández, Sebastián Pavón ve Vanesa Encina Guetzel vardı. Verónica Garabelo takımın koçu olarak görev yapıyor.

Hamile kaldığında, katılmak zorunda olduğu için 'Patinando 2011' yarışmasından ayrılmak zorunda kaldı.

Wanda Nara'nın eski kocası, Icardi'nin eski meslektaşı ve takım arkadaşı Maxi Lopez'dir. Sampdoria oyuncusu Maxi Lopez, Nara'yı kendisini aldatmakla suçladı. Bu zamansız ve nihai boşanmaya yol açtı. Boşanmadan önce Nara, Maxi ile evliydi.

Buenos Aires'teki küçük bir törenle Wanda, 27 Mayıs 2014'te Mauro Icardi ile evlendi, ancak o ayın sonunda, 7 Haziran 2014'te birliklerini kutlamak için büyük bir parti verdiler.

Cenk Çelik kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Neden vuruldu? Yaşam Getir kuryeler için güvenlik politikalarını paylaştı Yaşam Hafsanur Sancaktutan kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Yaşam Shakira, Pique ile ilgili ne dedi? Shakira'dan flaş ayrılık açıklaması! Yaşam