Instagram çöktü mü? Instagram'ın çökmesi hakkında açıklama geldi!

Instagram çöktü mü? Instagram neden çöktü, ne zaman düzelecek? İşte detaylar...

Abone ol

Dünya genelinde sayısı milyonları aşan kullanıcı sayısına sahip fotoğraf ve video paylaşım uygulaması instagram'da çeşitli zamanlarda çökme sorunu meydana geldi.

Sosyal medya uygulamasında akış yenileme vb sorunlarla karşı karşıya kalan kullanıcılar " İnstagram çöktü mü, sorun mu var, ne zaman düzelir?" sorularına yanıt arıyor. İşte Instagram çöktü mü sorusunun yanıtı.

İNSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

Instagram'a giriş yapmak isteyen bazı kullanıcılar, akış yenileme sorunuyla karşılaşıyor.

NE ZAMAN DÜZELECEK?

Arıza veya hataya ilişkin Instagram'dan resmi bir açıklama henüz gelmezken, ilerleyen saatlerde durumun düzelmesi bekleniyor.

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKAN YARDIMCISI AÇIKLAMA YAPTI

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan İnstagram servislerinde yaşanan erişim problemi hakkında açıklama yaptı.

Bakan Yardımcısı Sayan, "İnstagram servislerinde global kaynaklı kesinti yaşanmakta olup ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir" dedi.

FIFA 23’ün en iyi oyuncuları kim? FIFA 23'te futbolcuların güçleri ne kadar? Bilim ve Teknoloji Wordle Türkçe 22 Eylül kelimesi ne? 22 Eylül Wordle Türkçe kelimesi Bilim ve Teknoloji Nvidia GeForce RTX 4090 çıktı mı? Nvidia GeForce RTX 4090 ekran kartı özellikleri ne? Nvidia GeForce RTX 4090 fiyatı ne kadar? Nvidia GeForce RTX 4090 performansı nasıl? Bilim ve Teknoloji Iron Man'in oyunu çıkıyor Bilim ve Teknoloji