Togg’un ortağı tarafından yeni elektrikli ticari araç tanıtıldı

Anadolu Grubu'nun otomotiv markası olan AOS, geliştirilen ve özellikleri itibariyle ticari sınıfı hedef alan yeni BIG.e'yi tanıttı.

Abone ol

Togg’un ortakları arasında Anadolu Grubu, BMC, Turkcell, Zorlu Holding, TOBB yer alıyor.

Anadolu Grubu, AOS markası altında geliştirdiği yeni elektrikli ticari BIG.e modelini Almanya’nın Hannover şehrinde düzenlenen IAA Transportation Fuarı’nda tanıttı. 

YERLİ ELEKTRİKLİ TİCARİ AOS BIG.E ÖZELLİKLERİ

Anadolu Grubu’nun yeni otomobil markası olan AOS tarafından geliştirilen yerli elektrikli ticari BIG.e modeli, şehir içi taşımacılık pazarını hedefliyor.

AOS BIG.e özellikleri ise seçilen pakete göre değişkenlik gösterecek. 60 km/s ve 80 km/s şeklinde en yüksek hızlara sahip olacak.

Aracın taşıma kapasitesinde ise arka tarafında yer alan 4 metreküp hacimli alanın 1 ton, yani 1.000 kg’ye kadar yükü olacak. Aracı şarj etmek için bir istasyona ihtiyaca duyulmayacak. İş yerlerinde bulunan herhangi bir prize takılarak 80 km menzilli modeli 3 saatte, 150 km menzilli olanı ise 5 saatte tam dolum yapılabilecek.

FIFA 23 ne zaman çıkacak? FIFA 23 fiyatı ne kadar? İşte FIFA 23 çıkış tarihi Bilim ve Teknoloji Türkiye'nin uzay yolculuğunda önemli adım Bilim ve Teknoloji Batı medyası Rusya ve Çin karşıtı propagandayı nasıl işliyor? Bilim ve Teknoloji Turkish Cargo Togg’u Arjantin’e taşıdı Bilim ve Teknoloji