Gönül Dağı'nda reytingler düştü! Gönül Dağı'ndan Dilek hamlesi

TRT 1 ekranlarında cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı dizisi,yeni sezonda Dilek'in vedası ile büyük bir kayıp yaşadı ve reytinglerde düşüşe geçti.

Abone ol

Her cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarında yayınlanan bozkır, dostluk ve aile dizisi Gönül Dağı hikayesi ile devam ediyor. Gülsim Ali İlhan'ın oynadığı Dilek karakterinin geçen sezon kayaların altında kalarak ölmesinin ardından diziden ayrılmıştı.

DİLEK GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Dizinin son bölümünde Aylin, Taner’e karşı bir şeyler hissettiğini belirtti. Taner ise Dilek her ne kadar buralardan gitmiş olsa da ben halen evli bir adamım diyerek Aylin’i reddetmişti. Dışarı çıktığında ise ayağına düşen davetiyeye farkına varmadan çarptı.

Dilek’in oralarda bir yerde olduğunun farkına varan Taner ise “ Buralarda bir yerde olduğunu biliyorum gitmediğini biliyorum" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Bu sahne bazı izleyiciler tarafından Dilek geri dönecek şeklinde yorumlandı.

Alparslan Büyük Selçuklu Seferiye Hatun'un gerçek adı ne? Kayra Zabcı kimdir, kaç yaşında? Medya Alparslan: Büyük Selçuklu 29. bölüm fragmanı | Alparslan: Büyük Selçuklu son bölüm fragmanı izle Medya Alparslan: Büyük Selçuklu 28. bölüm full izle | Alparslan: Büyük Selçuklu son bölüm izle Medya Bir Küçük Gün Işığı 3.bölüm full izle | Bir Küçük Gün Işığı son bölüm izle Medya