Destan 28. bölüm final full izle | Destan son bölüm final izle tek parça

ATV ekralarında bu akşam yeni bölümü yayınlanan Destan, final bölümü ile ekranlara veda edecek.

Abone ol

Destan dizisi 15  Eylül 2022 tarihinde yayımlanacak olan 28. bölümüyle final yaparak sona erecek. Final kararı aldığını ilan eden yapımcı Mehmet Bozdağ, Destan dizisinin sadece final bölümünün çekileceğini belirtti.

DESTAN SON BÖLÜMDE NELER OLUYOR?

Akkız ile Batuga'nın destanının son bölümünde  Çin, Gök Saray'ı işgal eder ve bütün Türk Obaları'nı yakıp yıkar. En karanlık gecelerinde baba olacağını öğrenen Batuga; evladı ve halkı için güneş doğsun, gök aydınlansın diye kendini feda eder. Çin İmparatoru'nu öldürmek isterken kandaşı ve savaşçıları ile birlikte esir edilir.

Şimdi Akkız, karnında bebeği ile yalnız kalmıştır ama Akkız pes etmez. Korkularını yüreğinden atıp gücünü  bir zırh gibi üstüne giyinir; ona inananlar için, ona ihtiyacı olanlar için, sevdikleri ve yurdu için gücüne güç katar, kırk kadından bir ordu kurar. Çünkü o, dağı damarında göğü karnında taşıyan Akkız'dır ve destanı son değil başlangıçtır.

DESTAN 28.BÖLÜM (FİNAL) İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Lord of the Rings: The Rings of Power 4. bölüm izle | Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri 4. bölüm izle Medya Camdaki Kız 48. bölüm full izle | Camdaki Kız son bölüm izle tek parça Medya Mahkum 25. bölüm full izle | Mahkum son bölüm izle tek parça Medya Gelsin Hayat Bildiği Gibi 9. bölüm full izle | Gelsin Hayat Bildiği Gibi son bölüm tek parça izle Medya