Sosyal Konut Projesi'ne başvurular ne zaman başlayacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde sosyal konut projesinin tanıtım töreninde projenin detaylarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, başvuruların yarından itibaren başlayacağını ve ekim sonuna kadar devam edeceğini duyurdu.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde sosyal konut projesinin tanıtım töreninde projenin detaylarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, başvuruların yarından itibaren başlayacağını ve ekim sonuna kadar devam edeceğini duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:

- Aziz Milletim, bilindiği gibi 2019 yılında, önce 50 bin adetlik, ardından 100 binlik adetlik iki  sosyal konut projesi başlatmıştık. Hep söylediğimiz gibi, bizim muharrik kuvvetimiz millettir. Bu projelere 81 ilimizin her köşesinden 2 milyonu aşkın vatandaşımızın başvurması, bizi daha büyük adımlara yöneltmiştir. Hem yapılacak konut sayısını artırmaya, hem de kampanyayı sürekli hale getirmeye karar verdik.
- İşte bu tanıtım töreniyle, ülkemizin her yerinde yüz binlerce yeni sosyal konutun, konut arsasının ve işyerinin inşa sürecini başlatıyoruz. Birazdan ana hatlarını milletimizle paylaşacağımız, başvuruları yarın itibariyle başlayacak ve Ekim ayı sonuna kadar sürecek bu projelerin ilk temelini de yılbaşında atıyoruz. Amacımız, ilk etap konutlarını azami 2 yıl içinde bitirip, hak sahibi vatandaşlarımıza teslim etmektir.
Sözleşmeliye kadro mesaisi: Heyetler bugün toplanıyor Ekonomi Aile Destek Programı başvuruları devam ediyor: Ödemeler 12 ay boyunca sürecek Ekonomi 12 Eylül 2022 Çılgın Sayısal Loto sonuçları | Çılgın Sayısal Loto sonucu sorgulama ekranı Ekonomi 12 Eylül 2022 On Numara sonuçları açıklandı mı? On Numara çekiliş sonuçları bilet sorgula Ekonomi