Bayern Münih - Barcelona maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında C Grubu'nda Bayern Münih ile Barcelona karşı karşıya gelecek. Keyifli geçmesi beklenen maçın sonucu da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Bayern Münih - Barcelona maçı ne zaman? Bayern Münih - Barcelona maçı saat kaçta? Bayern Münih - Barcelona maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

Abone ol

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2022-2023 sezonu heyecanı 2. hafta mücadeleleriyle devam ediyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde C Grubu'nda Bayern Münih ile Barcelona karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında deplasmanda Inter'i 2-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Almanya temsilcisi, ligde oynadığı son maçta ise Stuttgart ile sahasında 2-2 berabere kalmıştı.

Konuk ekip Barcelona ise Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında sahasında ağırladığı Viktoria Plzen'i 5-1 mağlup etmişti. Barcelona, La Liga'da oynadığı son mücadelede ise Cadiz'i deplasmanda 4-0 yenmeyi başardı.

BAYERN MÜNİH - BARCELONA MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Bayern Münih ile Barcelona'nın karşı karşıya geleceği Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasındaki mücadele 13 Eylül Salı günü oynanacak.

C Grubu'ndaki karşılaşma, Almanya'daki Allianz Arena stadında oynanacak. Karşılaşmada Hollandalı hakem Danny Makkelie düdük çalacak.

Saat 22.00'de başlayacak karşılaşma EXXEN ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

Liverpool - Ajax maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Spor CANLI MAÇ İZLE | Kasımpaşa - Galatasaray canlı izle Spor CANLI MAÇ İZLE | Kayserispor - Antalyaspor canlı izle Spor CANLI MAÇ İZLE | Gazianep FK - Ümraniyespor canlı izle Spor