CANLI MAÇ İZLE | Altınordu - Pendikspor canlı izle

Spor Toto 1. Lig'in 5. haftasında heyecan oynanan maçlarla devam ediyor. Haftanın keyifli mücadelelerinden birinde Altınordu ile Pendikspor, Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor. Altınordu - Pendikspor maçı nereden izlenir? Altınordu - Pendikspor maçı hangi kanalda? Altınordu - Pendikspor maçı 11'leri neler? Altınordu - Pendikspor maçı canlı izle link...

Abone ol

Spor Toto 1. Lig'de 5. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Altınordu ile Pendikspor arasında oynanacak.

Ev sahibi Altınordu, ligde oynadığı 3 maçta 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Kendi evinde oynadığı tek maçta Sakaryaspor'a kaybeden İzmir temsilcisi, ligdeki son maçında deplasmanda Boluspor ile 1-1 berabere kaldı. 2 puanı bulunan Altınordu, ligde 16. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Pendikspor ise ligdeki 4 maçının 2'sini kazandı, 1'inde berabere kaldı ve 1'ini de kaybetti. Deplasmandaki 2 maçında da rakiplerine yenilmeyen Pendikspor, 1 maçı kazanırken 1 maçtan da sahadan beraberlikle ayrıldı. 7 puanlı Pendikspor, ligde 5. sırada bulunuyor.

ALTINORDU - PENDİKSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 20.00'de başlayacak karşılaşma beIN Sports MAX 1 ve TRT Spor ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

ALTINORDU - PENDİKSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bayern Münih - Barcelona maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Spor Liverpool - Ajax maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Spor CANLI MAÇ İZLE | Kasımpaşa - Galatasaray canlı izle Spor CANLI MAÇ İZLE | Kayserispor - Antalyaspor canlı izle Spor