CANLI MAÇ İZLE | Ajax - Rangers canlı izle Şampiyonlar Ligi

Şampiyonlar Ligi'nde heyecan 1. hafta maçlarıyla başladı. Haftanın keyifli mücadelelerinden birinde Ajax ile Rangers, Johan Cruijff Arena'da karşı karşıya geliyor. Ajax - Rangers maçı nereden izlenir? Ajax - Rangers maçı hangi kanalda? Ajax - Rangers maçı 11'leri neler? Ajax - Rangers maçı canlı izle...

Abone ol

Şampiyonlar Ligi'nde 1. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Ajax ile Rangers arasında oynanacak.

Ev sahibi Ajax, Hollanda Ligi'nde çıktığı 5 maçın 5'inden de sahadan galip ayrılmasını bildi. Kendi sahasında 2 maça çıkan Ajax, bu maçlarda toplam 10 gol atarken kalesinde sadece 1 gol gördü. Ajax ligdeki son maçında kendi sahasında Cambuur'u 4-0 mağlup etti.

Konuk ekip Rangers ise İskoçya Premiership'te çıktığı 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Deplasmanda 3 maça çıkan Rangers bu maçlarda 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı. Rangers ligdeki son maçında derbide deplasmanda Celtic'e 4-0 kaybetti.

AJAX - RANGERS 11'LER

Ajax: Pasveer, Rensch, Timber, Bassey, Blind, Alvarez, Taylor, Berghuis, Kudus, Tadic, Bergwijn

Rangers: McLaughlin, Tavernier, Goldson, Sands, Barisic, Wright, Lundstram, Kamara, Tillman, Kent, Colak

AJAX - RANGERS MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 19.45'te başlayacak Ajax - Rangers maçı EXXEN ve TV 8.5 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

AJAX - RANGERS MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Galatasaray'dan Icardi paylaşımı! Yıldız golcüyü getirecek uçak yola çıktı Spor Transfer sezonu ne zaman bitecek? Transferde son gün ne zaman? Spor Mathias Ross kimdir? Kaç yaşında? Galatasaray'a mı transfer oldu? Spor Ziraat Türkiye Kupası 1. eleme turu maçları ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası 1. eleme turu maçları programı belli oldu! İşte maç tarihleri Spor