Cristiano Ronaldo için 19 yıl sonra bir ilk

Şampiyonlar Ligi'nde yeni sezon futbolcu Cristiano Ronaldo olmadan başladı. Manchester United forması giyen Portekizli yıldız, tam 19 sene sonra Şampiyonlar Ligi'nde boy gösteremedi.

Abone ol

İstanbul'da finalinin yapılacağı Şampiyonlar Ligi'nde bu sene bir eksik var. Kırdığı rekorlarla her zaman organizasyonun en zirve futbolcularından biri olan Cristiano Ronaldo, bu sezon Devler Ligi'nde yok.

MANCHESTER UNITED'DA KALDI

Uzun süredir Manchester United'dan ayrılmak isteyen Cristiano Ronaldo, transfer olmak istediği üst düzey kulüplerin hepsinden red yedi. Aylardır menajeri Jorge Mendes aracılığıyla kendisine kulüp arayan Portekizli yıldız, beklediğini alamayınca Manchester United'da kaldı.

19 SENE SONRA ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE YOK

Cristiano Ronaldo böylece Şampiyonlar Ligi'nde de yıllar sonra bir ilki yaşadı. Portekizli oyuncu, tam 19 sene sonra bu sezon Şampiyonlar Ligi sahnesine çıkmayacak.

Nagalo kimdir? Adamo Nagalo nereli, kaç yaşında? Nagalo hangi takımlarda oynadı? Spor Josip Ilicic kimdir? Josip Ilicic hangi takımda? Neden depresyona girdi? Spor CANLI MAÇ İZLE | PSG - Juventus canlı izle Şampiyonlar Ligi Spor CANLI MAÇ İZLE | Celtic - Real Madrid canlı izle Şampiyonlar Ligi Spor