Kusursuz Kiracı 3. bölüm fragmanı izle | Kusursuz Kiracı son bölüm fragmanı

Kusursuz Kiracı 3. bölüm fragmanı çıktı mı? Kusursuz Kiracı 3. bölüm fragmanı ne zaman çıkacak? Kusursuz Kiracı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Abone ol

Kusursuz Kiracı, MF Yapım imzalı, ilk bölümü 30 Ağustos 2022 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Yusuf Pirhasan'ın yaptığı, Nermin Yıldırım'ın senaryosunu yazdığı, başrollerini Dilan Çiçek Deniz, Serkay Tütüncü ve Bennu Yıldırımlar'ın paylaştığı dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Kusursuz Kiracı 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kusursuz Kiracı yeni bölümde neler olacak? Kusursuz Kiracı dizisi son bölümde neler oldu?

KUSURSUZ KİRACI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mona daha istemeden işlediği korkunç cinayetin şokunu atlatamadan bir de ortalıktan kaybolan cesedin peşine düşmek zorunda kalmıştır. Leyla, Mona'nın polise gitmesini engeller. Cesedi ortadan kaldırıp bu korkunç olayı unutmaları gerektiği konusunda arkadaşını ikna eder.

Mona bir yandan aralarında güçlü bir çekimin filizlenmekteolduğu Yakup'un amcasını öldürmenin suçluluğuyla boğuşurken diğer yandan da Leyla ile birlikte kaybolan cesedin esrarını çözmeye çalışır.

Ancak cinayetin bir görgü tanıdığı vardır ve olaylar iki genç kadının planladığı gibi gelişmeyecektir. Mona aradığı sorulara cevap bulmak umuduyla Yakup tarafından davet edildiği bir partiye gider. Ancak orada onu hiç ummadığı tatsız bir sürpriz beklemektedir.

KUSURSUZ KİRACI 3.BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Kusursuz Kiracı 2.bölüm full izle! Kusursuz Kiracı son bölüm izle tek parça Medya KİK'ten Netflix'e flaş hamle! KİK nedir? KİK'in açılımı nedir? Medya Masterchef’te Somer Şef'i kızdıran haraket Medya Tozluyaka dizisi Mavi kimdir? Sude Zülal Güler kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Medya