CANLI MAÇ İZLE | Dinamo Zagreb - Chelsea canlı izle Şampiyonlar Ligi

Şampiyonlar Ligi'nde heyecan 1. hafta maçlarıyla başlıyor. Haftanın keyifli mücadelelerinden birinde Dinamo Zagreb ile Chelsea, Stadion Maksimir'de karşı karşıya geliyor. Dinamo Zagreb - Chelsea maçı nereden izlenir? Dinamo Zagreb - Chelsea maçı hangi kanalda? Dinamo Zagreb - Chelsea maçı 11'leri neler? Dinamo Zagreb - Chelsea maçı canlı izle...

Abone ol

Şampiyonlar Ligi'nde 1. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Dinamo Zagreb ile Chelsea arasında oynanacak.

Ev sahibi Dinamo Zagreb, Hırvatistan Ligi'nde çıktığı 8 maçta 7 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Evinde oynadığı 5 maçı da kazanan Hırvat ekip, ligdeki son maçında sahasında Rijeka'yı 3-1 mağlup etmeyi başardı.

Konuk ekip Chelsa ise Premier Lig'de oynadığı 6 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Ligde deplasmanda oynadığı 3 maçın 2'sini kaybeden Maviler yalnızca 1 maçtan galibiyet çıkarabildi. Chelsea, ligdeki son maçında kendi sahasında West Ham'ı 2-1 mağlup etmeyi başarmıştı.

DİNAMO ZAGREB - CHELSEA MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 19.45'te başlayacak Dinamo Zagreb - Chelsea maçı EXXEN ve TV 8.5 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

DİNAMO ZAGREB - CHELSEA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

CANLI MAÇ İZLE | Dortmund - Kopenhag canlı izle Şampiyonlar Ligi Spor MKE Ankaragücü-Beşiktaş maçında sahaya giren saldırgana hapis istemi Spor Okan Buruk'tan Icardi ve Kaan Ayhan açıklaması: Müjdeyi verdi Spor Sivasspor - Slavia Prag maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Spor