CANLI MAÇ İZLE | Yeni Malatyaspor - Rizespor canlı izle

Spor Toto 1. Lig'in 4. haftasında heyecan devam ediyor. Haftanın keyifli mücadelelerinden birinde Yeni Malatyaspor ile Rizespor, Yeni Malatya Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor. Yeni Malatyaspor - Rizespor maçı nereden izlenir? Yeni Malatyaspor - Rizespor maçı 11'leri neler? Yeni Malatyaspor - Rizespor maçı canlı izle...

Abone ol

Spor Toto 1. Lig'de 4. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Yeni Malatyaspor ile Rizespor arasında oynanacak.

Yeni Malatyaspor, 1. Lig'deki ilk hafta maçında deplasmanda Bodrumspor'a 3-1 kaybetmişti. Daha sonra sahasında Adanaspor ile 1-1 berabere kalan Yeni Malatyaspor, 3. hafta maçında ise Eyüpspor'a deplasmanda 3-2 ile boyun eğdi. Ligde 1 puanı bulunan Yeni Malatyaspor 17. sırada yer alıyor.

2022-2023 sezonuna iç sahasında Keçiörengücü ile 1-1 berabere kalarak başlayan Çaykur Rizespor, ligin 2. haftasında da deplasmanda Denizlispor ile golsüz berabere kalmıştı. Ligin 3. haftasını maç oynamayarak bay geçen Karadeniz temsilcisi, ligde topladığı 2 puanla 14. sırada yer alıyor.

YENİ MALATYASPOR - RİZESPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 20.00'da başlayacak Yeni Malatyaspor - Rizespor maçı TRT Spor ve beIN Sports MAX 1 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

YENİ MALATYASPOR - RİZESPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

CANLI MAÇ İZLE | Aston Villa - Manchester City canlı izle Premier Lig Spor CANLI MAÇ İZLE | Sivasspor - Fatih Karagümrük canlı izle Spor CANLI MAÇ İZLE | Milan - İnter canlı izle Serie A Spor CANLI MAÇ İZLE | Başakşehir - Alanyaspor canlı izle Spor