Icardi adım adım Galatasaray'a

Türkiye'de transfer döneminin kapanmasına az bir süre kala Galatasaray yılın transferi olabilecek nitelikte bir ismi kadrosuna katmak için çaba sarfediyor. PSG'nin dünyaca ünlü forveti Mauro Icardi'ye sarı-kırmızılı formayı giydirmek isteyen yönetim bu transferde sona geldi.

Abone ol

Avrupa ülkelerinde transfer sezonu kapandı. Türkiye'de ise transfer dönemi 8 Eylül'de sona erecek.

Güçlü bir kadroyla şampiyonluk mücadelesi vermek isteyen Galatasaray'da transferin gündemi ise forvet. Sarı-kırmızılılar Fransa Ligue 1 ekiplerinden PSG'nin formasını giyen Mauro Icardi'yi kadrosuna katmak istiyor.

Fanatik'ten Metin Karabaş'ın haberine göre, Icardi'nin sarı-kırmızılı formayı giymesi için önünde hiçbir engel kalmadı. Yıldız golcü bir yıllığına kiralanacak. 8 milyon Euro'luk maaşın 3 milyon Euro'sunu Galatasaray, kalanını ise PSG ödeyecek!

ASLAN, ICARDI'NİN TRANSFERİNDE SONA GELDİ

Başkanvekili Erden Timur ile oyuncunun eşi ve menajeri olan Wanda Nara, yaptığı görüşmelerde orta yolda buluştu. Fransız basınından L'Equipe ile İtalyan basınından La Gazetta da Galatasaray ile Icardi'nin anlaştığını yazdı.

Şimdi ise Paris temsilcisi ile yapılacak son görüşmeler kaldı. Arjantinli futbolcunun, senelik 8 milyon Euro maaşı bulunuyor. Bu doğrultuda söz konusu ücretin 3 milyon Euro'sunu Galatasaray, kalan 5 milyon Euro'luk kısmını da PSG karşılayacak. Icardi, bu şekilde 1 yıllığına kiralanacak ve kontratında satın alma opsiyonu bulunmayacak.

Adanaspor - Altay maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Spor Keçiörengücü - Sakaryaspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Spor Pendikspor - Boluspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Spor Antalyaspor - Kasımpaşa maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Spor