Epic Games ücretsiz oyunları neler? 1-8 Eylül 2022 Ücretsiz Oyunlar

Düzenli olarak kullanıcılarına ücretsiz oyunlar sunan Epic Games, bu hafta da iddialı yapımları oyunseverlerin erişimine sunuyor. Peki Epic Games hangi oyunları ücretsiz verecek? Epic Games ücretsiz oyunları neler? 1-8 Eylül 2022 Epic Games ücretsiz oyunları hangileri? İşte 1-8 Eylül 2022 Epic Games ücretsiz oyunlar...

Abone ol

Düzenli olarak kullanıcılarına ücretsiz oyun veren Epic Games, uzun süredir istenilen yüksek seviyedeki oyunları vermiyordu.

Eskisis gibi ses getiren yapımları kullanıcılarına sunmayan Epic Games, bu hafta adeta bombayı patlattı. Firma yine iddialı oyunları ücretsiz olarak sunacağını açıkladı.

Peki Epic Games hangi oyunları ücretsiz verecek? Epic Games ücretsiz oyunları neler? 1-8 Eylül 2022 Epic Games ücretsiz oyunları hangileri? İşte 1-8 Eylül 2022 Epic Games ücretsiz oyunlar...

EPİC GAMES ÜCRETSİZ OYUNLARI NELER? 1-8 EYLÜL EPİC GAMES ÜCRETSİZ OYUNLARI

Epic Games Store, bu haftanın bedavalarını indirmeye açtı. Epic Games Store bu hafta kullanıcılarına Steam değerleri 421 TL olan iki harika oyun ve bir de ek paketi ücretsiz veriyor.

Mağaza, Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition ve Submerged: Hidden Depths oyunlarının yanı sıra Knockout City için ücretsiz bir paket veriyor.

İlk oyunumuz Steam fiyatı 371 TL olan Shadow Of The Tomb Raider Definitive Edition. Modern Tomb Raider üçlemesinin son halkası olan Shadow of the Tomb Raider ile Meksika'ya, Maya uygarlığının tam kalbine ve dünyanın kaderini etkileyecek antik gizemlere doğru bir yolculuğa çıkıyoruz. 372 TL değerindeki Definitive Edition paketine ayrıca oyun keyfinizi arttıracak üç DLC de dahil.

İkinci oyunumuz ise 50 TL fiyat etiketi bulunan Submerged Hidden Depths. Submerged Hidden Depths bileri gerek görselliği, gerekse de atmosferi ile tek kelimeyle büyüleyici bir dünyaya davet ediyor. Sular altında kalmış bir dünyanın gizemlerini keşfe çıktığımız oyunda savaşmak yok, aksine bu dünyayı alabildiğine güzelleştirmeye ve kurtarmaya çalışıyoruz.

Bu haftanın son hediyesi ise geçtiğimiz günlerde oynaması tamamen ücretsiz olan Knockout City için verilen bir DLC paketi.N Tamamen kozmetik ögelerden oluşan bu ek paketin içeriği ise Kaiju Terror kostümü, Armadillo maskesi, Kaiju Claws eldivenleri, City Crusher pozu, Armadillo oyuncu ikonu ve Nuclear Fallout ekip logosu.

Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition, Submerged Hidden Depth ve Knockout City'nin dolu dolu DLC paketi tamamen ücretsiz olarak 1 Eylül saat 18:00 itibariyle erişime açılacak. Oyunları bu tarihten itibaren 8 Eylül Perşembe saat 18:00'e kadar kütüphanenize ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz.

Togg trafiğe ne zaman çıkacak? Bilim ve Teknoloji Togg ne zaman satışa çıkıyor? Bilim ve Teknoloji Togg'dan yeni bir özellik duyurusu daha Bilim ve Teknoloji Kendi kendine monte olan mobilyalar geliyor Bilim ve Teknoloji