2022-ALES/2 sonuçları açıklandı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2022-ALES/2) sonuçlarını açıkladı. Sınav sonuçları https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinde erişime açıldı.

Abone ol

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı ( 2022-ALES/2) sonuçlarını açıkladı. Sınav sonuçları https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinde erişime açıldı.

ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 21 Ağustos'ta uygulanan ALES/2'ye ait değerlendirme işlemleri tamamlandı.

Adaylar, sınav sonuçlarına https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle erişebilecek.

Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları nasıl öğrenilir? Açıklandı mı? İşte 20 bin sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları ekranı! Eğitim KPSS Ortaöğretim başvuruları başladı Eğitim 2022 KPSS Ortaöğretim başvurusu nasıl yapılır? Başvuru ücreti ne kadar? Eğitim KPSS Ortaöğretim başvuruları başladı mı? 2022 KPSS Ortaöğretim başvuru tarihleri Eğitim