CANLI MAÇ İZLE | Manisa FK - Denizlispor canlı izle

Spor Toto 1. Lig'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. 3. hafta maçında Manisa FK ile Denizlispor, Mümin Özkasap Spor Tesisleri'nde kozlarını paylaşacak. Manisa FK - Denizlispor maçı nereden izlenir? Manisa FK - Denizlispor maçı 11'leri neler? Manisa FK - Denizlispor maçı canlı izle...

Abone ol

Spor Toto 1. Lig'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. 3. hafta maçında Manisa FK ile Denizlispor, Mümin Özkasap Spor Tesisleri'nde kozlarını paylaşacak.

İki takım da ligdeki ilk galibiyetini almak için sahaya çıkacak. Ligde sezona evinde Boluspor'a tek golle yenilerek başlayan Manisa FK, 2. haftayı ise bay geçti.

Transfer yasağı olan Altaş Denizlispor ise ilk hafta Eyüpspor'a 1-0 yenildikten sonra geçen hafta evinde Çaykur Rizespor'la golsüz berabere kaldı.

MANİSA FK-DENİZLİSPOR İLK 11'LER

Manisa FK:Birkan,Nizamettin,Edgar,Gakpa,Batuhan,Diallo,Burak,Taha,Ayberk,Domgjoni,Çağrı

Denizlispor: Hüseyin,Hakan,Mayi,Okan,Bekir,Oğuz,Leo,Gökhan,Emre,Muhammed,Mustafa

MANİSA FK - DENİZLİSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Manisa FK - Denizlispor maçı 27 Ağustos Cumartesi günü saat 17:00'de beIN Sports 1 MAX, beIN Sports 2, beIN Sports Connect ve TRT Spor'da canlı yayınlanacak.

MANİSA FK - DENİZLİSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Umut Bozok kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Spor CANLI MAÇ İZLE | Manchester City - Crystal Palace canlı izle Spor CANLI MAÇ İZLE | Liverpool - Bournemouth canlı izle Spor CANLI MAÇ İZLE | Chelsea - Leicester City canlı izle Spor