After: Mutluluk filminin konusu ne? After: Mutluluk filmi ne zaman çıkacak?

After: Mutluluk filmi bu hafta sinemalarda vizyona giren yabancı yapımlar arasında yer alıyor. Peki After: Mutluluk filminin konusu ne? After: Mutluluk filmi ne zaman çıkacak? After: Mutluluk filminin oyuncuları kim? İşte detaylar...

Abone ol

Sinemada bu hafta vizyona girecek yabancı yapımlar arasında After: Mutluluk filmi ön plana çıkıyor.

Castille Landon'ın yönettiği; Josephine Langford ve Hero Fiennes Tiffin'in başrollerini paylaştığı "After: Mutluluk", ilişkilerinin dönüm noktasındaki iki gencin hikayesini işliyor.

AFTER: MUTLULUK FİLMİNİN KONUSU NE?

After serisinin dördüncü filmi, Tessa ve Hardin’in ilişkilerinde geldikleri dönüm noktasını konu ediniyor.

After: Mutluluk filminde Tessa ve Hardin’i bir dönüm noktasında görüyoruz: Tessa, Hardin’i ve ilişkilerini kurtarmayı mı deneyecek yoksa kendini kurtarmayı mı?

Hardin annesinin düğününden sonra Londra’da kalarak daha da karanlığa gömülüyor. Tessa ise Seattle’a dönüyor ve sorunlarına göğüs geriyor.

İlişkilerinin hayatta kalmasını istiyorlarsa, ilk önce konuya kendilerinden başlamaları gerekecek. Peki ya kaderleri onları tekrar birleştirebilecek mi?

AFTER: MUTLULUK FİLMİ NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

After: Mutluluk filmi 26 Ağustos Cuma tarihinde sinemalardaki yerini aldı.

AFTER: MUTLULUK FİLMİ OYUNCULARI KİM?

İşte After: Mutluluk filminin oyuncu kadrosu:

• Josephine Langford
• Hero Fiennes Tiffin
• Louise Lombard
• Kiana Madeira
• Rob Estes
• Carter Jenkins
• Chance Perdomo

Kimliksiz filmi konusu ne? Kimlik filmi oyuncuları kim? Kültür Sanat Ali Güney kimdir? Ali Güney neden öldü? Ali Güney'in hastalığı neydi? Kültür Sanat Yeşilçam oyuncusu Ali Güney hayatını kaybetti Kültür Sanat Russell Crowe Türkiye ile ilgili ne dedi? Russell Crowe'dan Türkiye çağrısı! Kültür Sanat