Almanya'da bir Türk bebeği eşcinsel çifte verildi

Aachen Gençlik Dairesi, psikolojik tedavi gördüğü gerekçesiyle Aygül Küçükbıyık'ın oğlunu elinden aldı. Aynı zamanda Türkiye vatandaşlığı olan 10 aylık Emir, anneden 100 km uzaktaki eşcinsel çifte evlatlık verildi.

Abone ol

Almanya’da Türk ailenin 10 aylık bebeği, gelişim yetersizliği ve annesinin psikolojik rahatsızlığı olduğu gerekçesiyle ellerinden alınarak eşcinsel bir çifte verildi. Aachen Gençlik Dairesi, psikolojik tedavi gördüğü gerekçesiyle Aygül Küçükbıyık'ın oğlunu elinden aldı. Aynı zamanda Türkiye vatandaşlığı olan 10 aylık Emir, anneden 100 km uzaktaki eşcinsel çifte evlatlık verildi.

Duisburg kentinde yaşayan Aygül Küçükbıyık ve Mustafa Yolal, oğulları Emir’in Aachen Gençlik Dairesi tarafından Köln yakınlarında yaşayan eşcinsel çifte verilmesine tepki gösterdi.

NATO: "Rusya ve Çin'in işbirliği bize stratejik meydan okumadır" Dünya Avrupa kısıtlamada Rusya atakta Dünya Lavrov ile BM Özel Temsilcisi Suriye'yi görüştü Dünya Hollanda'da iltica başvuru merkezinde üç aylık bebek öldü Dünya