Russell Crowe Türkiye ile ilgili ne dedi? Russell Crowe'dan Türkiye çağrısı!

Oscar ödüllü Yeni Zelandalı dünyaca ünlü oyuncu Russell Crowe'dan Türkiye çağrısı geldi. Sosyal medyadan takipçilerine seslenen Crowe'un açıklamaları büyük ilgi gördü. Peki Russel Crowe, Türkiye ile ilgili ne dedi? Russel Crowe, Türkiye ile ilgili ne çağrısı yaptı. İşte haberin detayları...

Abone ol

Oscar ödüllü Yeni Zelandalı oyuncu Russell Crowe dünya genelinde büyük bir hayran kitlesine sahip. Oynadığı filmler ve yer aldığı projelerle adından sıklıkla söz ettiren ünlü aktör sosyal medyayı da etkin bir şekilde kullanıyor.

Russell Crowe son olarak Twitter'da takipçilerine seslenmesiyle dikkati çekti. Russel Crowe yaptığı paylaşımda Türkiye ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Bu paylaşımın ardından internette Russell Crowe'un ne dediği merak konusu oldu. Peki Russell Crowe Türkiye ile ilgili ne dedi? Russell Crowe Türkiye ile ilgili hangi çağrıda bulundu? İşte detaylar...

RUSSELL CROWE TÜRKİYE İLE İLGİLİ NE DEDİ?

''The Water Diviner'' filmi için Türkiye’de bulunan Russell Crowe, kendisini Türkiye’ye davet eden bir Twitter kullanıcısına verdiği cevapla Türkiye'de gündem oldu.

Ünlü oyuncuya bir takipçisi "İyi akşamlar Gladyatör. Tekrar Türkiye'ye gelmeni sabırsızlıkla bekliyoruz" şeklinde bir yorumda bulundu.

Verdiği cevapla Türkiye'deki hayranlarını heyecanladıran Crowe, "Türkiye'yi çok seviyorum. Ne kadar muhteşem ve harika bir ülke. Eğer hiç Türkiye'ye gitmediyseniz mutlaka gitmek için plan yapmalısınız" dedi.

Ünlü oyuncu Crowe'un gönderisi çok sayıda kullanıcı tarafından beğenilip, paylaşıldı.

Adnan Çoker kimdir? Nereli? Adnan Çoker neden öldü? Kültür Sanat Ressam Adnan Çoker hayatını kaybetti Kültür Sanat Zeytinli Rock Festivali yapılacak mı? Ne zaman yapılacak? Tarih belli oldu! Kültür Sanat O türk filmi Moskova Film Festivali'nde yarışacak Kültür Sanat