Cüneyt Özdemir kimdir? Cüneyt Özdemir kaç yaşında?

Uzun yıllardır hazırladığı programlarla tanınan Cüneyt Özdemir, sık sık yaptığı yorumlarla gündeme gelen isimlerden. Şu anda Youtube kanalında izleyici ile buluşan Özdemir, güncel konuları yorumluyor. Peki, Cüneyt Özdemir kimdir, kaç yaşında? Cüneyt Özdemir nerede yaşıyor, aslen nereli?

Abone ol

Cüneyt Özdemir, uzun yıllardır birçok alanda yaptığı çalışmalarla tanınıyor. Aktif olarak kullandığı sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme geliyor.

CÜNEYT ÖZDEMİR KİMDİR?

8 Şubat 1970'te, Ankara'da doğan Cüneyt Özdemir, ilk ve ortaokulu Yükseliş Koleji'nde, lise eğitimini ise Ankara Atatürk Lisesi'nde tamamladı. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümünden mezun oldu.

CÜNEYT ÖZDEMİR'İN KARİYERİ

Cüneyt Özdemir, 1990'dan itibaren basın yayın kuruluşlarında çalışmaya başladı. 1992'de muhabir olarak çalışmaya başladığı Mehmet Ali Birand'ın sunuculuğunu ve yapımcılığını yaptığı, 32. Gün haber programında 8 yıl zarfında genel yayın yönetmenliği dahil çeşitli görevlerde bulundu.

1993'te British Council bursu ile Londra'da kaldı. Bir yıl süreyle Siyaset Meydanı programının yönetmenliğini yaptı.

Çeşitli ülkelerde savaş muhabirliği görevi yapmış olan Özdemir, uzun süre San Francisko ve Newyork'ta yaşamıştır. Özdemir ve ailesi şu anda İstanbul'da yaşamaktadır.

CÜNEYT ÖZDEMİR'İN ÇALIŞMALARI

Dizi:

Sağır Oda 
Kurtlar Vadisi 

Tv programı:

32. Gün
5N1K
Siyaset Meydanı
Soruyorum
Fark Yaratanlar
Sıra Dışı Bir Gün

Senden Daha Güzel 11. bölüm full izle! Senden Daha Güzel son bölüm izle Medya Yeni dizi Bir Küçük Gün Işığı oyuncuları kimler? Bir Küçük Gün Işığı konusu nedir? Medya Kardeşlerim dizisi başlıyor! Kardeşlerim 57. bölüm fragmanı izle Medya Balkan Ninnisi 9. bölüm full izle! Balkan Ninnisi son bölüm izle Medya