Zeynep Koçak, Oğuzhan Koç ile ilgili ne dedi? Zeynep Koçak'tan Oğuzhan Koç'a düğün öncesi gönderme!

Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli eğlence programıyla adını geniş kitlelere duyuranlardan Zeynep Koçak ile Oğuzhan Koç o dönemde aşk yaşamaya başlamıştı. Ancak ikilinin ilişkisi ihanetle sonuçlanmış ve Oğuzhan Koç o dönem yer aldığı ''Bana Baba Dedi'' dizisindeki rol arkadaşı Yağmur Tanrısevsin'e gönlünü kaptırmıştı. Magazin gündemini uzun süre meşgul eden ayrılık ile ilgili Zeynep Koçak'tan açıklama geldi. Peki Zeynep Koçak, Oğuzhan Koç ile ilgili ne dedi? Zeynep Koçak ne paylaştı?

Abone ol

Çok Güzel Hareketler Bunlar bir dönem televizyonların en çok izlenen eğlence programlarından biri olmuştu. BKM Mutfak ekibi oyuncularının yer aldığı proje uzun süre reytinglerin üst sıralarında yer alan oyuncu kadrosu da her geçen gün hayran kitlesini artırmış ve ününe ün katmışlardı.

Dönemin oyuncu kadrosundan Oğuzhan Koç ile Zeynep Koçak, başarılı performanslarının yanı sıra aralarındaki aşk ile de magazin gündeminde uzun süre yer almışlardı.

ZEYNEP KOÇAK İLE OĞUZHAN KOÇ NEDEN AYRILDI?

O dönemin ünlü çiftlerinden olan ikili mutlu bir birlikteliğe sahipken kulislerde evlenecekleri konuşuluyordu.

Çiftin ayrılık haberi ise magazin gündemini derinden sarstı. Ayrılığın perde arkasında ise ihanet olduğu dedikoduları uzun süre gündemden düşmedi.

Çıkan haberlere göre Oğuzhan Koç, Çok Güzel Hareketler Bunlar'dan sonra Bana Baba Dedi adlı dizi projesindeki rol arkadaşı Yağmur Tanrısevsin ile aşk yaşamaya başlamıştı. İlerleyen günlerde Zeynep Koçak ile ilişkisi biten Oğuzhan Koç, Yağmur Tanrısevsin ile uzun soluklu bir aşka yelken açtı.

ZEYNEP KOÇAK, OĞUZHAN KOÇ İLE İLGİLİ NE DEDİ? ZEYNEP KOÇAK'TAN OĞUZHAN KOÇ'A GÖNDERME!

Magazin gündemini de uzun süre meşgul eden ihanet ile ilgili yıllar sonra Zeynep Koçak'tan açıklama geldi.

Sosyal medyada aktif bir şekilde yer alan Zeynep Koçak, takipçileriyle soru-cevap yaptı ve hakkında merak edilenleri yanıtladı.

Zeynep Koçak'a bir takipçisi, ''Hiç aldatıldın mı abla ben bugün aldatıldığımı öğrendim çok zor be. Allah'ından bulsun'' sorusunu yöneltti.

Takipçinin sorusuna yanıt veren Zeynep Koçak ise, Oğuzhan Koç ile yaşadığı ilişkiye işaret ederek ''Google'a bak'' yanıtını verdi.

Zeynep Koçak'ın bu cevabı sosyal medyada gündem olurken, Yağmur Tanrısevsin'den de olaylı bir şekilde ayrılan ve Tanrısevsin'in yakın arkadaşlarından Demet Özdemir ile evlilik arefesinde olan Oğuzhan Koç'un bu duruma yanıt verip vermeyeceği merakla bekleniyor.

MasterChef çiğ börek tarifi! MasterChef çiğ börek nasıl yapılır? Yaşam Zeliha Sunal kimdir? Zeliha Sunal'ın Kemal Sunal ile bağı var mı? Yaşam Civan Canova kimdir? Civan Canova neden öldü? Civan Canova'nın hastalığı ne? Yaşam Ünlü oyuncu Civan Canova hayatını kaybetti! Yaşam