iPhone 14'ün fiyatı ne kadar? iPhone 14 ne zaman çıkacak? iPhone 14'ün Türkiye fiyatı

Apple'ın merakla beklenen yeni akıllı telefonu iPhone 14'e ilişkin bilgiler gelmeye devam ediyor. Son olarak telefonun fiyatı ile ilgili dikkat çekici bir iddia ortaya atıldı. Peki iPhone 14 ne zaman satışa çıkacak? iPhone 14'ün fiyatı ne? iPhone 14 Türkiye'de kaç paraya satılacak?

Abone ol

Apple'ın son model akıllı telefonu olacak olan iPhone 14 ile ilgili çeşitli söylentiler ortaya çıkmaya devam ediyor.

Son olarak analistler iPhone 14'ün fiyatıyla ilgili önemli bir iddiada bulundu.

IPHONE 14 NE ZAMAN ÇIKACAK? IPHONE 14 FİYATI NE KADAR?

Analistlerin iddiasına göre iPhone 14'ün, iPhone 13'ten 100 dolar daha pahalı olması bekleniyor. iPhone 14'ün fiyatlandırılmasının bu şekilde olması durumunda telefonun Türkiye'de 30 bin TL'den daha pahalı bir fiyata satışa çıkması bekleniyor.

iPhone 14'ün sonbahar aylarında duyurulması bekleniyor.

Geçtiğimiz yıl iPhone 13'ün fiyatı 799 dolar olarak belirlenmişti. Türkiye'deki başlangıç fiyatı ise 12 bin TL civarındaydı. 128 GB'lık model ise şu anda 29.999 TL'den satışta. iPhone 14'e 100 dolarlık zam gelmesiyle Türkiye'de 30 bin TL'den daha pahalı olacak.

iPhone ve Mac kullananlar dikkat! Apple cihazların ele geçirilebileceğini açıkladı Bilim ve Teknoloji Uzaya gidecek ilk Türk ile ilgili yeni gelişme! Uzaya gidecek ilk Türk ne zaman açıklanacak? Gündem E-Devlet'e yeni özellik Bilim ve Teknoloji Korkutan yapay zeka: Kendi cenazesinde soruları yanıtladı Bilim ve Teknoloji