Kara Tahta 18. bölüm full izle! Kara Tahta 18.bölümde ne oldu?

TRT 1'de yayınlanan Kara Tahta dizisinin 18. bölümü ekrana geldi. Sevilen dizinin 18. bölüm full izle bilgileri merak ediliyor. Kara Tahta dizisinin 18. bölümünde; Atlas aldığı kötü haberle soluğu hastanede alırken Hikmet Bekir’in peşine düşer.

Abone ol

Kara Tahta dizisinin 18. bölümü TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluştu. Kara Tahta dizisinin son bölümünde; Atlas hastaneye gittiğinde Irmak’a destek olmak için elinden geleni yapar. Ne var ki Irmak büyük bir umutsuzluğun içerisindedir.

KARA TAHTA 18.BÖLÜM FULL İZLE

Irmak'ı bu duygudan çıkaracak olan şey ise Aylin’in azmi olacaktır. Bekir Hikmet’i etkisiz hale getirir ve yeni planını devreye koyar. Irmak’ı alıp uzaklaşana kadar Asu’yu elinde tutacaktır. Bunu duyan Irmak, ilk fırsatta Bekir’i arar. Irmak’ın her şeyi öğrendiğini anlayan Bekir için tek çare kalmıştır.
 

She-Hulk: Attorney at Law dizisinin konusu nedir? Nerede yayınlanıyor? Medya Wanda Nara kimdir? Wanda Nara kaç yaşında? Mauro Icardi ile bağlantısı nedir? Medya Mehmet Yalçınkaya kimdir? Kaç yaşında? Nereli? İşte Mehmet Yalçınkaya'nın hayatı Medya Pınar Erbaş kimdir? Kaç yaşında? Pınar Erbaş kiminle evlendi? Medya