Seversin 13.bölüm fragmanı yayınlandı

Seversin 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Asya, Tolga'ya aşkını itiraf etmek için hazırlık yapıyor. Seversin yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'da Kanal D'de.

Abone ol

Asya, Tolga'ya aşkını itiraf etmek için hazırlık yapıyor! Asya artık kendi içinde Tolga'ya olan aşkını kabullenmiştir. Ancak bunu nasıl dile getireceğini bilemez. Seversin yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'da Kanal D'de.

SEVERSİN 13.BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

SEVERSİN DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Tolga şöhretinin zirvesinde ama tatminsiz genç bir aktör, Asya ise üniversitede okuma hayalleri kuran ve avm'de çalışan bir tezgahtardır. Hayata siyah ve beyaz kadar farklı bakan bu iki gencin yolları, tesadüfler sonucu kesişince adeta iki farklı dünya birbiriyle çarpışır. Asya bir anda kendini hiç meraklısı olmadığı bir hayatın içinde bulurken, genç kızların sevgilisi Tolga’da Asya'yı hafife almanın bedelini ağır ödeyecektir.

SEVERSİN DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Ekranların yeni ve eğlenceli romantik dizisi Seversin'in çekimleri Muğla'da başladı ve İstanbul'un popüler semtlerinde yapılıyor.

SEVERSİN DİZİSİ OYUNCULARI

Burak Yörük

İlayda Alişan

Nergis Kumbasar 

Ozan Dağgez

Ceren Taşçı

Ergül Miray Şahin

İlkin Tüfekçi

Hazal Benli

Halil İbrahim Kurum 

Atakan Yılmaz

Yiğit Dikmen

Ceren Yıldırım

Elif Çapkın

Yağmur Gurur

Nihayet Şahin 

Seversin 12.bölümde neler yaşandı? Seversin 12.bölüm full izle Medya Gelsin Hayat Bildiği Gibi 5. bölüm fragmanı yayınlandı Medya Şahan Gökbakar dolandırıldı Medya Duy Beni dizisi yayından kalkacak mı? Medya