Burcu Özberk kimdir? Burcu Özberk kaç yaşında?

Dizilerde sergilediği oyunculuğunun yanı sıra sosyal medya paylaşımları ile de magazin gündeminde sıkça adından söz ettiren güzel oyuncu Burcu Özberk Instagram'da 9 milyonun üzerindeki takipçi sayısıyla dikkati çekiyor. Peki ünlü oyuncu Burcu Özberk kimdir? Burcu Özberk kaç yaşında, nereli ve boyu kaç?

Abone ol

Televizyon dizilerinde gösterdiği performansla geniş bir hayran kitlesi kazanan ve sosyal medya paylaşımları ile sıkça gündeme gelen Burcu Özberk adından söz ettiren isimlerden biri.

Instagram'da 9 milyonun üzerinde takipçi sayısı olan Burcu Özberk, paylaşımlarıyla takipçilerinin beğenisini toplamayı sürdürüyor. Son olarak tatil fotoğraflarını paylaşan güzel oyuncunun pozları beğeni yağmuruna tutuldu.

BURCU ÖZBERK KİMDİR? BURCU ÖZBERK KAÇ YAŞINDA? BURCU ÖZBERK'İN BOYU KAÇ?

Peki güzelliği ve oyunculuğuyla takdir toplayan Burcu Özberk kimdir? Burcu Özberk nereli ve kaç yaşında? Burcu Özberk hangi dizilerde oynadı? İşte ünlü oyuncu hakkında merak edilenler...

Burcu Özberk 11 Aralık 1989 yılında Eskişehir'de dünyaya geldi.

Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Özberk, ilk ekran deneyimini 2013 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde yaşamış, bu dizide Huricihan Sultan karakterini canlandırmıştır.

Güneşin Kızları dizisindeki Nazlı Yılmaz karakteri kariyerinde dönüm noktası olmuştur. Erdal Beşikçioğlu'nun Tatbikat Sahnesi'nde Marquis de Sade Quills ve Woyzeck Masalı adlı oyunlarda rol almıştır. 2017-2018 yılları arasında TRT 1'de yayımlanan Aslan Ailem dizisinde oynamıştır. Ardından Direniş Karatay filminde Türkan karakterini canlandırmıştır. Daha sonra 2019-2020 yılları arasında Çağlar Ertuğrul ile birlikte Kanal D'de yayımlanan Afili Aşk dizisinde oynamıştır. Bu dizi ile Altın Kelebek Ödülleri’nde Romantik Komedide En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü kazanmıştır. 2020 yılında FOX'ta yayımlanan Çocukluk dizisinde Ayşegül karakterini canlandırmıştır. 2021- 2022 yılları arasında ise aynı kanalda yayımlanan Aşk Mantık İntikam dizisinde Esra karakteriyle başrolde yer aldı. 33 yaşındaki güzel oyuncu 1 metre 65 santimetre boyunda.

Harika Avcı öldü mü? İşte ilk açıklama! Yaşam Öğrenci İstanbulkart başvurusu nasıl yapılır? Öğrenci İstanbulkart nereden alınır? Yaşam Petek Dinçöz kimdir? Petek Dinçöz kiminle evlendi? Yaşam Nida Büyükbayraktar kimdir? Petek Dinçöz'ün yeni eşi kim? Yaşam