Rusya'nın Ankara Büyükelçiliği'nden 15 Temmuz mesajı

Rusya'nın Ankara Büyükelçiliği, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü dolayısıyla bir masaj yayınladı. Mesajda, "Hükümetin ve halkın birliği, ulusal egemenliği savunmayı ve ulusal değerlere dayalı bir politika izlemeyi mümkün kılmıştır" denildi.

Abone ol

Rusya'nın Ankara Büyükelçiliği'nden yapılan açıklama şöyle: 

- Türk dostlarımızın Türkiye'nin Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü yürekten kutluyoruz! Hükümetin ve halkın birliği, ulusal egemenliği savunmayı ve ulusal değerlere dayalı bir politika izlemeyi mümkün kılmıştır. Böyle bir özgürlüğün bedelini anlıyor ve bunun için canını veren şehitleri saygıyla anıyoruz.
- Rusya ve bize yakın ülkeler, defalarca iktidarı zorla değiştirme girişimlerine maruz kaldılar. Bu girişimler milyonlarca insan için bir trajediye dönüştü. Bu tür darbelerin mimarları ve sponsorları biliniyor. Kendilerine o kadar güveniyorlar ve cesurlar ki, kirli işleriyle açıkça övünüyorlar. Tüm özgür milletler tarafından cezalandırılacaklarından ve kınanacaklarından eminiz.
Rum Ortodoks Kilisesi'nden eşcinsel çifte vaftiz Dünya Zaporojye'de Rusya'ya katılım referandumu yapılacak Dünya Trump'tan 2024 seçimi adaylığı açıklaması Dünya Biden yine boşlukla tokalaştı Dünya