Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kaos vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Adana Stadyumu'nda, AK Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen "Bir Gençlik Şöleni"nde 81 ilden gençlerle buluştu.

Abone ol

AK Parti Gençlik Kollarınca Yeni Adana Stadı'nda organize edilen etkinlik için yürütülen çalışmalar kapsamında, vatandaşlar saatler öncesinden alana gelmeye başladı.
Güvenlik kontrolünün ardından, vatandaşlar 33 bin kişilik stada alındı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bir Gençlik Şöleni"nde 81 ilden gençlerle buluşmasında konuştu.

- Ülkemizin dört bir yanından gelip Adana'da tek yürek, tek bilek haline gelen sevgili gençler, tüm Türkiye'ye tüm dünyaya ses veren sevgili gençler, geleceğimizin teminatı sevgili gençler hepinizi en kalbi duygularımla, muhabbetle selamlıyorum. 

Erdoğan, "Bir Gençlik Şöleni" etkinliğinde, Yeni Adana Stadyumu’nda yer bulamayan vatandaşlara, stadın dışında hitap etti:

- Her karış toprağında bir şehidin yattığı bu mübarek vatanı kavgadan, kaostan medet uman kan tüccarlarının insafına bırakmayacağız.

- Son 20 yıldır olduğu gibi 2023'e giden kritik süreçte de 85 milyonun tamamını kardeşimiz bilecek, geleceğe yine omuz omuza yürüyeceğiz.
- Bizim siyasetimizde kışkırtma, tahrik, gençleri sokağa dökmek yoktur. Bizim siyaset anlayışımızda milleti düşmanlaştırmak, milleti kutuplaştırmak yoktur.
"Terör örgütlerine silah ve mühimmat temini yapıyorlar" Siyaset "502 bin sığınmacı gönüllü olarak geri döndü" Gündem Türkiye'den İsveç ve Finlandiya'ya ilk veto Siyaset ASENA nedir? Soylu açıkladı Siyaset