Vatan Partisi'nden Polonez işçilerine destek: "Sadece yanlarında değil, emirlerindeyiz!"

İstanbul Çatalca'da işten çıkarılan Polonez gıda emekçilerin mücadelesi günlerdir sürüyor. İşçiler, yaklaşık 1 aydır eylemde. Mücadelelerini son olarak Polonez Gıda Genel Müdürlüğüne taşıdılar, sabaha kadar nöbet tuttular. Bir kez daha kararlılık mesajı verdiler.

Abone ol

 Polonez işçileri günlerdir mücadele ediyorlar. Bir an olsun vazgeçmeyi düşünmediler. Kararlılıklarını fabrikanın genel müdürlüğü önüne taşıdılar.

İstanbul Çatalca'da sendikalı oldukları için işten çıkarılan Polonez gıda emekçileri yaklaşık bir aydır eylemde. Emekçiler, mücadelelerini Polonez Gıda Müdürlüğü önüne de taşıdı. Polonez işçileri geceyi şirketin önünde geçirdi.

Örgütlenme hakkını hatırlatan sendika temsilcileri, "Gerekirse Ankara’ya yürürüz." mesajı vermişti.

Emekçilerin çocukları da gece boyunca şirketin önünde nöbetteydi:

Arkadaşlarımızın geri alınması için destek amacıyla saat 11.30’da eve gittik. Gece mesajla işten çıkarıldığımızı öğrendik. Şaka gibi yani. Ne çalmışız 46’dan. Ne götürebileceğiz? Ufacık çantalarla büyük ürünleri ne götürebileceğiz? Güvenlik eşliğinde eşyalarımızı aldırdılar. Ben dolaplardan çöp poşeti mi çalacağım? Hakkımı da bırakmayacağım sonuna kadar devam. 4 tane çocuğum var 2.5 yaşında da kızımı bıraktım geldim ama sonuna kadar devam.

 İşçilerin genel müdürlüğü önündeki nöbetine Vatan Partisi’de katıldı, sabaha kadar işçilere destek verdi. İstanbul İl Başkanı Okan Özkan:

Verdiğiniz bu büyük mücadelede sizlerle beraberiz ilk günden bu yana söyledik. Genel başkanımız sayın doktor Doğu Perinçek’te ifade etmişti. Vatan Partisi Genel başkanıyla, İl Başkanıyla ilçe başkanlarıyla, bütün üyeleriyle, Aydınlık gazetesi ve Ulusal Kanal’ıyla siz emekçilerin hakkını hukukunu savunan işçilerimizin yanındadır. Sadece yanında değil, aynı zamanda emrindedir.
Dijital Mecralar Komisyonu: “Ulusal güvenlik sorununa dönüşebilir” Gündem 1 PKK’lı terörist teslim oldu Gündem Dilan Polat davasında yeni gelişme Gündem Yumruklar konuştu Gündem