Vatan Partisi Genel Başkanı Doğuk Perinçek şehit olan İsmail Heniyye için taziye mesajı yayınladı

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğuk Perinçek şehit olan İsmail Heniyye için taziye mesajı yayınladı.

Abone ol

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğuk Perinçek şehit olan İsmail Heniyye için taziye mesajı yayınladı:

"Kahraman Filistinlilerin liderlerinden HAMAS Siyasi Büro Başkanı Sayın İsmail Heniyye’nin şehadeti nedeniyle HAMAS liderliğinin ve Filistin halkının acısını paylaşıyor, başsağlığı diliyoruz.

"BÜTÜN İNSANLIĞIN ŞEHİDİDİR"

Sayın Heniyye kanıyla, canıyla her şeyini Kudüs ve Mescid-i Aksa’nın özgürleştirilmesi yoluna adamıştır. Sayın Heniyye hayatını ABD emperyalizmi ve İsrai Siyonizminin saldırganlığını bertaraf etmeye adamıştır. Bunun için Sayın Heniyye sadece Filistin halkının ve Arap halklarının değil; dünyada huzur ve barış isteyen, bağımsız yaşamak isteyen halkların, bütün insanlığın şehididir.

"İSRAİL FİLİSTİN'DE KAYBETMİŞTİR"

Sayın Heniyye’nin şehadeti gerçeği değiştirmeyecektir. İsrail Filistin’de kaybetmiştir. İşgalci Siyonist rejimin saldırıları ve katliamları çırpınıştan başka bir anlam ifade etmemektedir. Bu suikast Filistin’in zafere ilerlemesinin önüne geçemez. ABD emperyalizmi ve İsrail siyonizmi tarihe gömülecektir. Zafer Filistin’in olacaktır, Türkiye’nin ve bütün insanlığın olacaktır.

Kahraman Filistin halkı, ABD-İsrail saldırganlığına karşı binlerce kahraman, binlerce Heniyye yetiştirmeye devam edecektir.

Başkenti Doğu Kudüs olan, toprakları bütünleşmiş bağımsız Filistin Devleti’ni kurma mücadelesinde Türk Milleti ve Vatan Partisi olarak sonuna kadar yanınızdayız. 

Candan kardeşlik duyguları ve saygılarımla."

"Saldırı olursa İsrail'e yardım ederiz" Gündem Somali Türk Görev Kuvveti Komutanlığı'nda görevli asker şehit oldu Gündem Maliye'den kuyum sektörüne denetim! Gündem İsmail Heniyye kimdir? Kimdir?