Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek: "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu"

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, anayasanın 4. maddesi ile ilgili tartışmalar hakkında konuştu. HÜDA-PAR’ın Cumhur İttifakı'nın paydaşı olduğunu hatırlatan Perinçek, "Kalktınız bölücü bir partiyi Meclis'e soktunuz. AK Parti ve MHP bu tablonun suç ortağıdır." dedi.

Siyasetin gündeminde HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun anayasanın 4. maddesini hedef alan açıklamaları var.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, tartışmalar konusunda AK Parti ve MHP'yi eleştirdi.

HÜDA-PAR’ın Cumhur İttifakı'nın paydaşı olduğunu hatırlatan Doğu Perinçek, "Kalktınız bölücü bir partiyi Meclis'e soktunuz. AK Parti ve MHP bu tablonun suç ortağıdır." dedi.

Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem TÜRK-İŞ'ten Polonez işçilerine ziyaret Gündem İşçiler, Polonez Genel Müdürlüğü önünde Gündem "Suriye'ye 'seçim yap' demek, ABD-İsrail planlarına teslim olmaktır" Gündem Öncü Kadın, Polonez işçileriyle buluştu Gündem Hamas liderinin şehadeti Filistin mücadelesini perçinledi Gündem DEM Parti'den Kürtçe kışkırtması! Gündem Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından "DUY" projesi Gündem