Tuğrul Türkeş'e, Osman Kavala ile görüşme izni çıktı!

AK Parti Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş’in, Gezi Davası hükümlüsü Osman Kavala'yı ziyareti için izin çıktı. Türkeş, Adalet Bakanı'nın arayıp izin verdiğini söylediğini aktardı. AK PArtili Türkeş'in 10 gün içinde Soros'un Türkiye temsilcisi Kavalı'yı ziyaret etmesi bekleniyor.

Abone ol

AK Parti Milletvekili Tuğrul Türkeş'in Osman Kavala ve diğer Gezi Davası hükümlüleri ile ziyaret talebine Adalet Bakanlığı olumlu yanıt verdi.

Talebine yanıt gelmemesi üzerine sosyal medyadan paylaşım yapan Türkeş, Adalet Bakanı'nın dosyası tarafız değerlendirmediğini ve sümenaltı ettiğini ifade etmişti.

Türkeş, paylaşımından bir süre sonra bakan Yılmaz Tunç'un kendisini aradığını söyledi. Türkeş, Tunç'un “Tam o gün biz sana haber verecektik, araya bir şeyler girdi, o arada sen tweeti yayınlamışsın” dediğini belirtti.

Gazeteci İsmail Saymaz'a konuşan Tuğrul Türkeş, 10 gün içerisinde Gezi Parkı tutuklularını ziyaret edeceğini söyledi. Türkeş, “Cezaevindekilerin mutlu beklentileri var. Oradaki insanların gönlünü alayım diye gidiyorum” ifadelerini kullandı.

Başta Osman Kavala olmak üzere hiçbir Gezi Parkı hükümlüsünü tanımadığını belirten Türkeş, “Hukuksuzluğa itiraz ediyorum” diye konuştu.

Konunun Cumhur İttifakı ve AK Parti içindeki yansımaları hakkında da konuşan Türkeş, AK Parti'de konu hakkında tepkilerin olumlu olduğunu ve negatif bir şey duymadığını söyledi.

Türkeş, Adalet Bakanlığı'ndan görüşme izni verilmesi konusunda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a da danışıldığını düşündüğünü ifade etti.

7 terörist etkisiz hale getirildi! Gündem Erdoğan ile Şeyh Mahmud görüştü Gündem Erdoğan ile Esad ağustos ayında görüşebilir Gündem Sokak hayvanlarıyla ilgili düzenlemede yeni gelişme Gündem