Teröre bir darbe daha! 12 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi

Terör örgütüyle mücadele kapsamın Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) başarılı operasyonları hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde tespit edilen 12 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi.

Abone ol

Yurt içinde ve sınır ötesinde terör örgütleriyle mücadele kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) başarılı operasyonları hız kesmeden devam ediyor.

Son olarak, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde yeni operasyonlar gerçekleştirildi. Operasyonların ayrıntılarını Milli Savunma Bakanlığı (MSB) duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde tespit edilen 12 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Türkiye'nin güneyinde oluşturulmak istenen terör koridoruna izin verilmeyeceği belirtilerek, "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde tespit ettiği 12 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi. Terörü kaynağında yok etmek için proaktif ve kesintisiz operasyonlarla mücadeleye devam edeceğiz." ifadelerine yer verildi.

"Artık son düzlükteyiz" Gündem Ticaret Bakanlığı o görüntülerle ilgili harekete geçti Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni atama kararları Gündem Doğu Perinçek'ten Hamas'a tebrik mesajı Gündem