Süleyman Soylu: İstedikleri zaman, hangi bilgi ve belge ile gelirlerse açığım

Dokunulmazlığının kaldırılması için Meclis Başkanlığı'na başvuran AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, başvurusunun ardından ilk konuştu. Soylu, “İstedikleri zaman, hangi bilgi ve belge ile gelirlerse açığım.” Dedi.

Abone ol

AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, İçişleri Bakanlığı dönemine ilişkin gündeme getirilen iddialar sonrası Meclis Başkanlığına dilekçe vererek yasama dokunulmazlığının kaldırılmasını talep etmişti.

Başvurusuyla ilgili açıklama yapan Soylu, “Bu açık bir dilekçe açık bir başvuru. İstedikleri zaman hangi bilgi ve belge ile gelirlerse açığım demek. Biz namusumuzu yolda bulmadık" ifadelerini kullandı.

Soylu, 26 Temmuz’da Meclis Başkanlığına sunduğu dilekçede, sistematik ve organize bir şekilde iftira ve karalama kampanyasına maruz kaldığını ifade etmiş; “CHP Genel Başkanları ve sözcüleri, PKK’nın Meclis’teki temsilcileriyle beraber kampanya yapıyorlar” ifadelerini kullanmıştı.

Bakan Fidan Hamas Siyasi Büro Başkan Vekili Meşal'e taziyelerini iletti Gündem O isimler görevden alındı! Resmi Gazete'de yayımlandı Gündem Anayasa Mahkemesi'nin Can Atalay hakkındaki kararının gerekçesi açıklandı Gündem Erdoğan ile Biden arasında kritik görüşme Gündem