Soylu'dan uyuşturucuyla mücadele kararlılığı:''Dünyanın en iyisi olacağız''

Türkiye’nin uyuşturucu ile mücadelesi kararlılıkla sürüyor. Geçen günlerde Türkiye'nin hiçbir yerinde noktasında uyuşturucu satılmasına müsaade etmeyeceğiz" diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, uyuşturucu ile mücadele çalışmaları hakkında bir bilgi daha paylaştı.

İçişleri Bakanlığı uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında hem operasyonlara hem de aile ve çocukları bilinçlendirme çalışmalarına devam ediyor.

Cumhuriyet Kadınları Derneği’nin de içinde yer aldığı “Anneler Hareketi” ile bilinçlendirme faaliyetleri yürütülürken emniyet de uyuşturucu satıcıları ve kaçakçılarına yönelik operasyonları sürdürüyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu geçen günlerde, Türkiye'nin hiçbir noktasında uyuşturucu satılmasına müsaade etmeyeceğiz" demişti. Şimdi de sosyal medya hesabından bir kararlılık mesajı daha paylaştı.

- Belki unutulmuştur, terörle mücadelenin en sıkı döneminde yediğimiz hakaretler, saldırılar, iftiralar... Bugün durum ne? Hepsi devletimizin terörle mücadeledeki samimiyetini, mücadele azmini ve elde ettiği sonucu kabul etti...

 Şimdi uyuşturucu ile mücadelede de kararlılığı görüyorlar. Bu mücadele sonucunda dünyanın en iyisi olacağız. Kabul edecekler.

İstanbul'da DEAŞ operasyonu Gündem Soylu'dan Halk TV'deki skandal sözlere tepki Gündem Avukatlardan PKK açılımı isteyen barolara tepki Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem TÜRK-İŞ'ten Polonez işçilerine ziyaret Gündem İşçiler, Polonez Genel Müdürlüğü önünde Gündem "Suriye'ye 'seçim yap' demek, ABD-İsrail planlarına teslim olmaktır" Gündem