Pençe-Kilit’te 4 şehit 2 yaralı

Irak ve Suriye’nin kuzeyinde devam eden operasyonlarda 22 terörist daha etkisiz hale getirildi. Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, "Nerede olurlarsa olsunlar şehitlerimizin hesabını bu alçaklardan soruyoruz ve sormaya da devam edeceğiz” denildi.

Bölücü terörle mücadele yurt içi ve sır ötesinde kararlılıkla sürüyor.

Irak'ın kuzeyinde 10, Suriye'nin kuzeyinde 12 olmak üzere toplam 22 PKK/YPG’li terörist daha etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, "Nerede olurlarsa olsunlar şehitlerimizin hesabını bu alçaklardan soruyoruz ve sormaya da devam edeceğiz! Şehitlerimize saygı ve rahmetle!" ifadelerine yer verildi.

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde PKK'lı teröristlerin taciz atışı sonucu 3 asker şehit olmuş, 2 asker de yaralanmıştı. Aynı bölgede görev yapan 1 asker de yıldırım düşmesi sonucu şehit olmuştu.

Konya Silah Sistemleri Fabrikası açılışı sebebiyle Konya'da bulunan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, şehit haberleri üzerine Ankara'ya geçti. Akar, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin komuta kademesi ile Kara Kuvvetleri Harekat Merkezi'nde toplantı yaptı.

PKK'ya darbe üzerine darbe Gündem Pençe Kilit Operasyonundan acı haber Gündem "Döktükleri kanın hesabını soruyoruz ve soracağız" Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem TÜRK-İŞ'ten Polonez işçilerine ziyaret Gündem İşçiler, Polonez Genel Müdürlüğü önünde Gündem "Suriye'ye 'seçim yap' demek, ABD-İsrail planlarına teslim olmaktır" Gündem