Meteoroloji'den İstanbul'a sağanak uyarısı! Dikkat! Etkili olacağı saatler açıklandı

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ile ilgili hava durumu tahminini açıkladı. Yapılan açıklamada kentin bazı kesimleri için gök gürültülü sağanak uyarısında bulunuldu. Meteoroloji'nin açıklamasında sağanak yağışın etkili olacağı saatler de belirtildi.

Abone ol

Meteoroloji'den milyonlarca vatandaşın yaşadığı İstanbul'daki hava durumuyla ilgili önemli bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada kentte sağanak yağışın etkili olacağı duyuruldu.

İstanbul'da beklenen sağanak ile ilgili açıklama Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden tarafından yapıldı. Açıklamada, bugün 10.00-15.00 saatleri arasında kentin batı ve kuzey kesimleri ile boğaz çevrelerinde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak beklendiği belirtildi.

Açıklamada, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısı yapıldı.

MİT'ten Irak'ta nokta operasyon Gündem 11 şehirde Kıskaç-25 operasyonları Gündem Metris Cezaevi'nde yangın iddialarına DMM'den yanıt Gündem İyi günde kötü günde omuz omuza Gündem