Mehmetçik zorlu hava ve arazi koşullarına rağmen görevde

Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak’ın kuzeyindeki Pençe serisi operasyonlara tüm hava koşullarında aralıksız devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu ile Zap bölgesinde görev yapan Mehmetçik'in zorlu nöbetine ilişkin görüntüleri yayınladı.

Ne kar, ne fırtına, ne de zorlu arazi koşulları... Binlerce metrelik rakımda vatan ve millet aşkıyla görev yapan Mehmetçik, her türlü arazi ve hava koşullarında operasyonlarını kararlılıkla icra ediyor.

Milli Savunma Bakanlığı, Mehmetçik'in fedakarca yürüttüğü çalışmalara ilişkin video yayınladı. Pençe-Kilit Operasyonu ile Zap bölgesindeki zorlu hava ve arazi şartları kameralara yansıdı.

Kış aylarına girilmesiyle birlikte bölgedeki hava şartları da çetinleşiyor.

Binlerce metrelik rakımda vatan ve millet aşkıyla görev yapan Mehmetçik, yer yer karlı arazide operasyonlarını icra ediyor.

Sıcaklığın eksi derecelerde olduğu Zap bölgesinde son günlerde ise gök gürültülü sağanak yağış ve fırtınalı bir hava mevcut.

MSB'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Komandolarımız ve Özel Kuvvet unsurlarımız, yoğun şekilde yıldırımların düştüğü, sisten dolayı görüş mesafesinin daraldığı, çamurlu ve karlı araziden dolayı intikalin zorlu olduğu bir bölgede kahramanca, korkusuzca ve en iyi şekilde görevlerini yerine getiriyor." ifadeleri kullanıldı.

Çocuğu kaçırılan baba oturma eyleminde Gündem Pençe-Kilit’te 4 şehit 2 yaralı Gündem PKK'ya darbe üzerine darbe Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem TÜRK-İŞ'ten Polonez işçilerine ziyaret Gündem İşçiler, Polonez Genel Müdürlüğü önünde Gündem "Suriye'ye 'seçim yap' demek, ABD-İsrail planlarına teslim olmaktır" Gündem