Kılıçdaroğlu’ndan Tanju Özcan’a sert sözler: Aklını başına al…

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın “Sen Tanrı mısın, tarikat lideri mi?” sözlerine yanıt verdi.

Abone ol

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın “Sen Tanrı mısın, tarikat lideri mi?” sözlerine yanıt verdi.

“Sana ilk ve son kez cevap veriyorum” diyen Kılıçdaroğlu, “Söylemediğim bir söz için ve dahi çıkan yalan haberi de tekzip ettiğim halde şu söylediklerine bak. Ne parti ahlakımızda ne de kültürümüzde senin yaptıklarının yeri yoktur. Cumhuriyet Halk Partisinin milletvekilleri yalnızca Anayasaya ve millete bağlıdır.” dedi.

Kılıçdaroğlu, "Serseri mayın gibisin. Dengeni yitirmişsin. Bu söylemlerinle partiyi zora sokuyorsun…" ifadelerini kullandı.

 Tanju Özcan’a “aklını başına al” diye seslenen Kılıçdaroğlu, “Tanju, ne kadar kin varmış içinde... Kinini daha da diri tut ve kork!” dedi.

TANJU ÖZCAN NE DEMİŞTİ?

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Hatırlatmak için söylüyorum..Geçen yıl bu zamanlar DEĞİŞİM adı altında Ankara’ya yürüyordum! Herkes sessizdi neredeyse! Yürüyüş sonunda koltuk attığım kişi Kurultay da da, şimdi yaptıklarıyla da koltuk sevdasını gösteriyor! 50 sadık vekili varmış! Sen Tanrı mısın, tarikat lideri mi? Ne demek sadık vekil?” İfadelerini kullanmıştı.

ulusal.com.tr

"Savcı Mehmet Şirin Keleş intikam operasyonu yapıyor" Gündem Vatan Partisi Muğla İl Başkanı Av. Emre Aykın serbest bırakıldı Gündem NATO Zirvesi 2026'da Türkiye'de düzenlenecek Gündem Yargıdaki FETÖ temizliği sürüyor Gündem