İzmir'de 2 kişinin elektrik akımından ölmesiyle ilgili yeni gelişme! Adalet Bakanı Yılmaz Tunç duyurdu

İzmir'de 2 kişinin elektrik akımına kapılarak ölmesiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Sosyal medya heasbı üzerinden açıklama yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, soruşturma kapsamında bilirkişi ön raporuna göre olayda sorumlulukları belirlenen 29 kişi hakkında gözaltı talimatı verildiğini bildirdi.

Abone ol

Geçtiğimiz cuma günü İzmir'in Konak ilçesinde korkunç bir olay meydana geldi. Kentteki şiddetli yağmurdan kaçmaya çalışan 1 kişi, Enver Dündar Başar Sokak'taki su birikintisine bastıktan sonra elektrik akımına kapılıp yere düştü.

Arkadaşının elektrik akımına kapıldığını gören bir kadın da ona yardım etmek isterken akıma kapılıp arkadaşının yanına düştü. Çevredekilerin müdahalesiyle su birikintisinden çıkarılan 2 arkadaşa ilk müdahaleyi olay yerinde vatandaşlar yaptı.

Daha sonra 112 Acil Sağlık ekiplerince Alsancak Devlet Hastanesi ile Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan 2 kişi kurtarılamadı.

29 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI

İzmir'de 2 kişinin elektrik akımına kapılarak ölmesiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, gelişmeyle ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu.

Bakan Yılmaz Tunç, olayla ilgili İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan adli soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğünü belirtti.

Yılmaz Tunç, soruşturma kapsamında, bilirkişi ön raporuna göre olayda sorumlulukları belirlenen 29 kişi hakkında gözaltı talimatı verildiğini bildirdi.

ŞÜPHELİLERİ YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, haklarında gözaltı kararı bulunan 29 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Gözaltı kararı verilen 9 İZSU Genel Müdürlüğü çalışanından birinin daire başkanı olduğu, diğer 20 kişinin ise GDZ Elektrik çalışanı ve yetkililerinden oluştuğu belirtildi.

Ekiplerin şüphelileri yakalamak için başlattığı çalışma sürüyor.

Dışişleri Bakanlığından, Trump'a suikast girişimiyle ilgili açıklama Gündem Mehmetçik'ten teröristlere bir darbe daha! Gündem Teröristlere Bozdoğan-50 operasyonu! Gündem Erdoğan'dan Trump'a suikast girişimiyle ilgili açıklama! Gündem