İstiklal'e bomba koyan terörist böyle yakalandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstiklal Caddesi'nde yaptığı açıklamada bombalı saldırıyı yapan teröristin yakalandığını bildirmişti. O teröristin yakalanma anlarının videosu paylaşıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstiklal Caddesi'nde yapılan saldırıdan sonra saldırgan teröristin yakalandığını duyurmuştur. Saldırganın yakalanma görüntüleri paylaşıldı. Görüntülerde Terörle Mücadele ekiplerinin bir binaya baskın yaptıkları ve teröristi saklandığı yerde gözaltına aldıkları görülüyor. Teröristin saklandığı yerde çok sayıda mühimmat ve para ele geçirildiği görüntülerde yer alıyor.

Süleyman Soylu yaptığı açıklamada, "Bu eylem yapıldığı andan itibaren İstanbul Emniyet Müdürlüğümüz ve tüm birimlerimiz kaynaklandığı yer, talimatın alındığı yer ve eylemi gerçekleştirenlerle ilgili bir çalışma ortaya koydular. İlk değerlendirmelerden itibaren aynı iz üstündeyiz. Eylemin talimatının Kobani'den geldiği konusunda bir değerlendirmemiz var. Eylemi yapanın Afrin'den geçtiği konusunda bir değerlendirmemiz var." demişti. 

Bakan Soylu İstiklal saldırısında Amerika'yı işaret etti Gündem Bakan Soylu: "Kılıçdaroğlu LGBT peşine düşmüş" Gündem Pençe- Kilit Operasyonlarında teröre darbe Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem TÜRK-İŞ'ten Polonez işçilerine ziyaret Gündem İşçiler, Polonez Genel Müdürlüğü önünde Gündem "Suriye'ye 'seçim yap' demek, ABD-İsrail planlarına teslim olmaktır" Gündem