İstanbul istikameti 50 gün süreyle kapatılıyor! Bolu Dağı geçişindeki çalışmayla ilgili açıklama

İstanbul ve Ankara arasında ulaşımı sağlayan Bolu Dağı geçişinin İstanbul yönü yarından itibaren 50 gün süreyle kapatılıyor. Bölgede yapılacak çalışmalarla ilgili Karayolları Genel Müdürlüğünden (KGM) açıklama geldi.

Abone ol

Gün içerisinde çok sayıda kişinin kullandığı, İstanbul ve Ankara arasında ulaşımı sağlayan Bolu Dağı geçişinin İstanbul yönü, yarından itibaren 50 gün süreyle kapatılacak.

Bölgede yapılacak çalışmaların detaylarıyla ilgili Karayolları Genel Müdürlüğünden (KGM) açıklama geldi.

Yapılan açıklamada, İstanbul ve Ankara arasında ulaşımı sağlayan Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı geçişinde, Abant-Kaynaşlı kavşakları güzergahındaki 23 kilometrelik kesimin (Bolu Tüneli dahil) İstanbul yönünde hizmet veren tünel portalının, çelik konstrüksiyon olarak Kaynaşlı yönünde uzatılacağına işaret edilen açıklamada, 2 viyadükte de 4 derz değişimi yapılacağı aktarıldı.

Açıklamada, çalışmalar nedeniyle güzergahın, İstanbul yönünde yarın saat 08.00'den 19 Eylül saat 17.00'ye kadar 50 gün süreyle kapatılacağı belirtilerek, "Bu süre boyunca söz konusu kesimde İstanbul istikametindeki trafik D-100 devlet yolu üzerinden sağlanacaktır. Otoyolun Ankara istikameti trafiğe hizmet vermeye devam edecektir." ifadelerine yer verildi.

Kenan Işık son yolculuğuna uğurlandı Gündem Gazze'de can kaybı 39 bin 400'e yükseldi Gündem Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek Türkiye hükûmetini uyardı Gündem Türk ve yabancı uzmanlar bu programda buluştu Gündem