İsrail Yine Sivillere Saldırdı! 9 Kişi Öldü 60 Kişi Yaralandı

İsrail ordusu, Gazze'de sivillerin bulunduğu 6 eve hava saldırısı düzenledi. Saldırıda 9 kişi ölürken 60 kişininde yaralandığı açıklandı.

Abone ol

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sürüyor. Bölgede insanlık dışı saldırılar gerçekleştiren İsrail ordusu, hava saldırılarıyla pek çok noktayı yerle bir etmiş durumda.

Sivillerin Bulunduğu 6 Eve Saldırdılar!

İsrail orduusu, son olarak Gazze'de sivillerin bulunduğu 6 eve hava saldırısı düzenledi. Saldırıyla ilgili Gazze'deki İçişleri Bakanlığının Telegram hesabından açıklama yapıldı.

Açıklamada, İsrail savaş uçaklarının bölgenin güneyindeki Han Yunus kentinde sivillerin yaşadığı 6 evi hedef aldığı ve saldırının ardından 9 kişinin öldüğü 60 kişinin ise yaralandığı ifade edildi.

Filistin haber ajansı WAFA'dan geçen haberde ise "Han Yunus kentinde sivillerin yaşadığı 6 evin bombalanması sonucu çoğu çocuk ve kadın en az 21 kişi yaşamını yitirdi, 79 kişi de yaralandı." bilgisine yer verildi.

CHP'li Belediyeden Cumhuriyet'in 100. Yılında Skandal Etkinlik Gündem 4 İlde Narkogüç Operasyonu! Gündem İstanbul'da FETÖ Operasyonu! Gündem Bebekler Ölürken Parasını Düşündü! Gündem