Hırvatistan'da şok olay: Türk vatandaşı fidye için kaçırıldı

Dışişleri Bakanlığı Koordinasyon ve Destek Merkezi, Türk vatandaşı Muhammed Çolak'ın Hırvatistan'da kimliği henüz belirlenemeyen bir grup tarafından fidye amacıyla kaçırıldığına dair bilgi alınmasının ardından, konuyla ilgili yetkili makamlarla temas kurulduğunu açıkladı.

Abone ol

Bakanlık, olaya dair yapılan ilk açıklamada, gelişmelerin yakından takip edildiğini ve gerekli adımların atıldığını belirtti.

Dışişleri Bakanlığı Koordinasyon ve Destek Merkezi, X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Hırvatistan'da kaçırılan Türk vatandaşına yönelik çalışmaların sürdüğünü vurgulayarak, olayın en kısa sürede çözülmesi için ilgili tüm birimlerle iş birliği içinde olduklarını ifade etti. Açıklamada, ayrıca, "Güvenlik birimleri ve diplomatik kanallarımızla süreci yakından takip ediyoruz. Vatandaşımızın güvenli bir şekilde ailesine kavuşması en büyük önceliğimizdir" denildi.

İstanbul'da barajlardaki doluluk oranları düşüyor! Gündem İsrail'e destek Zorlu'dan! Gündem KKTC ve Meksika'ya büyükelçi ataması Gündem Teröre bir darbe daha! Gündem