HDP'nin eylem planı elinde patladı: Başarısızlıkla sonuçlandı

Ankara, İstanbul, İzmir ve Tekirdağ'da bir grup HDP’li izinsiz bir şekilde toplandı ve terör örgütü PKK için eylem yapmak istedi. Polisin tüm uyarılarına rağmen dağılmayan gruba ise polisler müdahalede bulundu. Az sayıda insanın olması ve eylemlerin zayıflığı da gözlerden kaçmadı.

HDP; Ankara, İstanbul, İzmir ve Tekirdağ'da pazar günü eylemler yaptı. Eylemlere katılım ise sınırlı kaldı.

Sınır içi ve sınır ötesindeki terör operasyonlarının da etkisiyle güç kaybeden HDP/PKK miting meydanlarında verdiği zayıf görüntünün ardından eylem girişimleri de başarısızlıkla sonuçlandı.

HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan’ın ve Mithat Sancar’ın da katılmış olmasına rağmen az sayıda insanın katılımı ile başlayan eylemler kısa sürede de sona erdi.

Şırnak Üniversitesinde FETÖ temizliği başladı Gündem Aileler Van'da yürüdü: “Biz HDP’yi bitirmeye geldik” Gündem Pençe Kilit şehidi Bursa'da son yolculuğuna uğurlandı Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem TÜRK-İŞ'ten Polonez işçilerine ziyaret Gündem İşçiler, Polonez Genel Müdürlüğü önünde Gündem "Suriye'ye 'seçim yap' demek, ABD-İsrail planlarına teslim olmaktır" Gündem