HAMAS'tan Türkiye'ye teşekkür

Hamas, İran'da suikaste uğrayan Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin cenaze törenine geniş bir heyetle katılarak destek veren Türkiye'ye minnettarlığını ifade etti.

Abone ol

 Hamas Hareketi, Heniyye'nin vefatının ardından Türkiye'nin gösterdiği geniş katılım ve başsağlığı dilekleri için teşekkürlerini iletti.

Hamas, Türkiye'nin cenaze törenine hem resmi hem de halk düzeyinde büyük bir katılım sağladığını belirterek, Cumhurbaşkanı, hükümet, parlamento ve Türk halkına teşekkürlerini sundu. Hareketin açıklamasında, Türkiye'nin cenaze törenine sağladığı destekten duyulan memnuniyet dile getirildi.

Hamas ayrıca, cenazenin karşılanması ve defnedilmesi sürecinde destek veren İran ve Katar'a da teşekkür etti. Açıklamada, Filistin'in bağımsızlığı ve özgürlüğü için kararlılıklarını sürdüreceklerini ve bu hedefler doğrultusunda mücadelelerine devam edeceklerini vurguladı.

Belediyelerin SGK borcuyla ilgili açıklama Gündem Instagram'ın açılıp açılmayacağıyla ilgili yeni gelişme Gündem 81 ilde büyük operasyon Gündem ABD, teröristleri üssüne sevk etti Gündem