Gazze'de İsrail Askerleri Öldürüldü! İsrail Tankları da İmha Edildi

Hamas, Gazze Şeridi'nde çok sayıda israil askerini öldürdü ve İsrail tanklarını imha etti. Lübnan Hizbullahı da İsrail yerleşimini Katyuşa roketleriyle hedef aldı. ABD Dışişleri Bakanı Blinken'ın Irak ziyareti sırasında ise Irak ve Suriye'de ABD üsleri vuruldu.

Abone ol

Gazze Şeridi'ne karadan giren İsrail birlikleri şiddetli direniş ile karşılaştı. El-Kassam Tugayları, pazar gecesi Gazze'de çok sayıda İsrail askerini öldürdüğünü ve İsrail zırhlılarını vurduğunu, 5 İsrail tankını imha ettiğini duyurdu.

Ayrıca Filistin güçleri İsrail'in sivilleri katletmesine yanıt olarak Tel Aviv ve diğer bölgeleri bombaladığını açıkladı.

Pazar Gecesi İsrail Gazze Şeridi'ndeki sivil hedefleri yoğun bombardımana tuttu.

Hizbullah İsrail Yerleşimini Vurdu

İsrail Lübnan'da da sivilleri öldürdü. İsrail’in Lübnan’da sivil bir araca saldırısında 3’ü çocuk 4 kişi öldü. Lübnan Hizbullahı İsrail'in sivillere karşı işlediği suçlara tepki olarak Lübnan'ın güneyindeki İsrail yerleşimini Katyuşa roketleriyle vurdu.

Lübnan Hizbullahı'ndan yapılan açıklamada sivillere yönelik saldırganlığa asla müsamaha gösterilmeyeceği ve verilen tepkisinin sert ve güçlü olacağı vurgulandı.

Blinken Irak'tayken ABD Üsleri Vuruldu

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın Irak ziyareti sırasında da Irak ve Suriye'deki ABD üsleri eş zamanlı olarak vuruldu.

Irak'taki Ayn el-Esad üssü bir gün içinde 3 kez vuruldu. Bağdat Uluslararası Havaalanı yakınlarındaki Victoria üssü de roketlerin hedefi oldu.

Suriye'de de ABD'nin El Tanf üssü ve Haseke kırsalındaki üsleri roket ve insansız hava araçlarının hedefi oldu.

Cem Garipoğlu Hakkındaki Gerçek Ortaya Çıkacak! Gündem Türkiye Gençlik Birliği Blinken'ı Böyle Karşıladı! Gündem 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi! Gündem 77 İlde Mengene Operasyonu! Gündem